Actief met jouw keet

Wil je zelf aan de slag met het verbeteren van jouw Keet, dan kun je hier allerlei tips & tricks vinden. Klik op de 7 aandachtspunten en check de filmpjes en tips!

Wij kunnen je veel meer bieden, soms tegen een kleine vergoeding en soms GRATIS :), zoals:
- Doe je Keetkeur Workshop om te testen hoe het staat met de veiligheidheid en aantrekkelijkheid van je keet. Leer ook meer over het organiseren van activiteiten en regels omtrent alcoholbeleid. 

- Organiseer eens iets voor/met een andere doelgroep en wordt begeleid en gesubsidieerd door Plattelandsjongeren.nl, kijk hieronder voor meer informatie. 
- Volg een Instructie Verantwoord Alcoholgebruik en leer op een leuke interactieve manier meer over wet en regelgeveing rondom alcoholschenken.
 
- Gebeuren er wel eens kleine ongelukjes in jouw keet? Wil je weten wat je dan moet doen? Vraag dan nu de Workshop EHBO-by-night aan. 

Organiseer eens iets voor een ander!

Niet alleen goed voor je imago en dat van je keet, maar ook nog eens ontzettend leuk om te doen! En het mooie is dat wij jullie daar bij kunnen helpen; inhoudelijk en financieel! je kan er zoveel tijd in steken als je wil.

Laat ons weten dat je met ons aan de slag wil en zkies een doelgroep (zoals ouderen, kinderen, gehandicapten, asielzoekers). Wij komen langs om wat we gaan doen uit te leggen en op te zetten. Daarna begeleiden wij een hele dag vol leuke opdrachten op de locatie van de gekozen doelgroep. In deze dag gaan we op zoek naar ieders talenten en dromen en kiezen we een leuk idee om uit te voeren. Dat doen we op de tweede dag die we samen met jullie voorbereiden & uitvoeren.

Voorbeelden:
- paintballen met moeilijk opvoedbare jongeren
- multiculturele bbq
- rolstoelrijden en taarten bakken met bejaarden 
- bankjes bouwen voor ouderen en de keet 
- een kunstwerk maken voor in je keet en het gebouw van mensen met een beperking

We kunnen dit zo lang en kort maken als jullie willen en de begeleiding en de activiteit intensief doen of simpel houden. Laat ons weten als jij met jouw keet aan de slag wil, dan bespreken we samen hoe we het gaan doen. Mail info@plattelandsjongeren.nl voor meer informatie.